chrisenlotte.reismee.nl

Coco Cay Island

Coco Cay Island is een prive eiland van Royal Caribean.

Het was weer bloedheet, maar wel te verdraqen als je maar je hoofd enigszins bedekt en altijd een zonnebril dragen.

Met bootjes naar het eiland gebracht, omdat het cruiseschip te diep ligt om aan te meren in kleine haventje.

Aangekomen op het eiland hebben we eerst onze snorkling devices opgehaald en snel, zoals de meesten een plekje gevonden op ligstoelen in de schaduw.Jawel schaduw, want in de volle zon is het niet uit te houden!!!! (inde schaduw nog steeds zo'n 35 graden).

Snel snorkel en vinnen om / aan en kijken wat er allemaal te zien is. fantastische ervaring. Dicht bij het strand is er, door het omwoelen van de bodem van zoveel 'badgasten' , weinig te zien ,maar na een kleine 100 meter te hebben gezwommen is het water weer kristalhelder en wordt je gevolgd door vele, uiterst nieuwsgierige, vissen in vele variaties. Heel veel geel gestreepte vissen die in grote scholen meezwemmen en je bijna aanraken, enkele barracuda's op een wat veiligere afstand, sierlijke manta roggen en , helaas een enkele kwallen. Met name boven enkele oude scheepskanonnen en het wrak van een vliegtuig komt veel verschillende soorten vis voor.

Terug op het strand is het meteen tijd voor de BBQ. Ongeloofliijke organisatie om voor zoveel mensen(ca 2500) een BBQ te regelen.

Na deze voortreffelijk maaltijd snel nog even een tweede snorkelrondje doen en terug naar de tenderhaven want de laatste boot naar het cruiseschip vertrekt om 15.30 uur en men wacht niet op je.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!