De "GROTE" dag
Vandaag was het dan zover.
De koffers stonden al vroeg gepakt in de auto om op weg te gaan naar Miami. Eerst een nacontrole van het huis en dan meteen op weg. We staan te popelen om aan ons zee-avontuur te beginnen.
Rond 13.00 uur komen we aan in de cruise-haven van Miami. Allerlei kruiers vliegen op je af om je koffers aan te pakken. Snel de auto parkeren en de lange rij volgen om in te checken.
Al met al ging dat eigenlijk best wel snel. Aan boord direct door naar onze hut wel zeer ruim bemeten was met een groot raam waarbij het bovengedeelte van het zicht werd weggenomen door de onderzijde van een reddingssloep die ze daar even hadden opgehangen.Verder is de huit zeer schoon en luxueus. De koffers waren er nog niet dus maar een rondje over het schip gemaakt. nou schip, zeg maar gerust een groot drijvend dorp!!!! Maar goed dat er overal plaategronden te vinden waren anders zou je zeker kunnen verdwalen. Uiteraard foto's gemaakt van enkele onderdelen van deze rondwandeluing en van de skyline van Miami. Bij terugkomst waren onze koffers gearriveerd, snel uitpakken, zwemkleding aan en een plekje bij het zwwembad innemen. de temperatuur is ca 32 graden en er staat gelukkig een klein briesje. Het is hier prima uit te houden met een tropische cocktail en de muziek van onze scheepsband die zorgde voor tropische klanken(steelband muziek).
Dat je hier ook moe van kan worden hebben we gemerkt toen we ons bijn a verslapen haaden voor het diner. We hebben besloten om de eerste avond te gaan , op sjiek, te gaan eten in het restaurant. De perfecte bediening en entourage zorgen ervoor dat we helemaal in de stemming kwamen, de flessen witte en rode wijn hielpen daar terdege aan mee..
Morgen staat Nassau(Bahamas) op het programma en dus zijn we na nog enkele cocktails te hebben weggewerkt om ca. 23.00 uur naar bed gegaan