chrisenlotte.reismee.nl

SHOPPEN

Vandaag staat SHOPPEN op het programma.

Eesrte ontbijten bij Bonanza Steakhouse en vandaar door de Florida Bay Mall. Vier jaar geleden was dit nog een druk bezocht winkelcentrum, maar nu is de heftige concurrentie van het nabijgelegen Premium Outlet goed te merken. Zeker driekwart van de winkels zijn gesloten. Dus even Bass Pro ingelopen. Dit is een enorm grote winkel , gespecialiseerd in outdoor artikelen. Van visgei tot complete boten. Van jachtartikelen tot duikgerei. Echt alles wat met outdoor activuiteiten te maken heeft.

Na een goed uur te hebben rondgelopen was het grotere werk aangebroken voor Rogier: SHOPPEN bij Orlando Premium Outlet: alle grote merken vertegenwoordigt met afbraakprijzen.

Opvallend is dat er vandaag veel (uiterlijk) politie vertoon is, met name op plaatsen waar veel toeristen komen(dit i.v.m. de herdenking morgen van 9/11. Er is sprake van een hoge dreiging van een aanslag in Orlando Area op toeristische centra.

Na ca. 3 uur rondwandelen en shoppen bij een temperatuur van ca 34 graden, zijn we wat gaan drinken, in de auto gestapt en snel naar het hotel gereden om, alweer ?, naar het zwembad te gaan. De stoelen had Chris 's morgens vroeg al gereserveerd.

Na het zwemmen even rusten op de kamer. Jawel,............................ je hebt geen idee hoe vermoeiend dat zwemmen en zonnen is(hehehehe)

's Avonds naar de Golden Coral gegaan om te eten. De Golden Coral is, in vergelijking met vorig jaar, beduidend in prijs gestegen. Vorig jaar betaalden we ca 5 euro persoon en dit keer wel ruim 7,50 euro Wauw!!!!

En wat krijg je voor dat bedrag: 1 beker limonade met onbeperkte navullingen; een koud buffet met ca 50 gerechten(onbeperkt opscheppen) een warm buffet met ca 80 verschillende gerechten(onbeperkt opscheppen) en een dessertbuffet met slecht 20 verschillende gerechten(onbeperkt opscheppen).

Zo kan je nog eens lekker tekeer gaan met 'uiteten'.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!