chrisenlotte.reismee.nl

SMMB again

Vandaag een heerlijk relaxte dag..........eindelijk.

Wakker geworden omdat de zon naar binnen scheen. En wat doen wij dan...................................zwemkleding aan, zwemmen en zonnen......................neeeeeeeee geen cocktails deze keer daarvoor is het nog te vroeg. Tot ongeveer 16.00 uur bij het zwembad gezeten en toen en opfrissen en omkleden. Een snelle (kip) hap bij de KFC en door naar de repetitie van de Silver Magic Marching Band. Daar worden, weer, ontvangen alsof wij er helemaal bij horen.

Gedurende deze repetitie, die plaatsvindt bij een temperatuur van ca 32 graden, valt ons weer op hoe gedisciplineerd de muzikanten zijn. Twee weken geleden had men slechts 5 minuten show(van de 17 minuten) gereed, nu was men(na amper 2 weken= 4 repetities) bezig met de laatste sets. Oftewel de gehele show was gereed op het afwerken na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Na afloop, sprak de director, Sarah Hamilton, de band nog even toe i.v.m.de wedstrijd van aanstaande zaterdag en gaf aan dat zij zou proberen om ons mee te laten gaan naar deze wedstrijd. Ook Chris nam even de gelegenheid om de Band te bedanken voor hun vriendelijke gastvrijheid en uitte zijn bewondering voor de discipline, enthousiasme en gedrevenheid die de muziekanten uitstralen. Ook kon hij het nieten laten om te vertellen dat hij eigenlijk enigszins jaloers is op de eensgezindheid binnen de band en de kracht die daarvan uitgaat.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!